Welkom op Powercommander.nl

1-888-519-2369
1-888-519-2369
 

Shop By Vehicle

Jaar

 

Make

 

Model

 

SFM

De meeste van de huidige viercilinder sport motoren zijn voorzien van twee injectoren per cilinder.

 

De Powercommander V stuurt de hoofdinjectoren aan dit zijn dus 4 van de 8 injectoren.De powercommander kan het over grote gedeelte van de motoren voorzien van de juiste hoeveelheid brandstof.

 

Er zijn uitzonderingen, is uw motor voorzien van een big-bore kit of turbo dan maken we gebruik van de secundaire fuel module, deze kan de brandsofhoeveelheid wijzigen van -100 to +250% icm de powercommander kunnen we dus alle 8 de injectoren aansturen.

 

De Secundaire Fuel Module (SFM) wordt aangesloten op de bovenste injectoren met behulp van originele connectoren. Vanaf de SFM maken we gebruik van slechts een enkele kabel verbinding met de powercommander. Nu bent u instaat om zowel de bovenste als de onderste injectoren aan te sturen en de brandstof met maar liefst -100 tot + 250% aan te passen.

 

Wanneer U de versnellings input aansluit op de powercommander heeft u de mogelijkheid om per versnelling en injector een mapping te maken. U kunt ook gebruik maken van de zgn. "basis modus" waarmee u met een enkele map zowel de bovenste als de onderste injectoren bedient .

 

Met tussenkomst van de SFM is het mogelijk om een quickshifter op uw motor met dubbele injectoren te plaatsen. Ontstekingsmodule of QEM is dan niet meer noodzakelijk.

 

1 Item(s)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

1 Item(s)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren