Welkom op Powercommander.nl

1-888-519-2369
1-888-519-2369
 

Shop By Vehicle

Jaar

 

Make

 

Model

 

Quickshifter

Normaal tijdens het opschakelen dient u de koppeling te gebruiken en het gas dicht te draaien. Tijdens race en dragrace telt elke seconde. Dit maakt het verschil tussen winnen of verliezen. Met de Dynojet Quickshifter Sensor kunt u zonder de koppeling te gebruiken met vol gas opschakelen. Dit wordt mogelijk gemaakt door voor korte tijd de brandstof en / of ontsteking te onderbreken.

 

De Powercommander beschikt over de functie om de Quickshifter te kunnen inschakelen. De Quickshifter wordt plug & play met originele connectors aangesloten op de Powercommander. Via de meegeleverde software kunt u de onderbrekingstijd en toerental veranderen waarbij de Quickshifter moet gaan werken.

 

Let op !! Bij bepaalde modellen (motoren met meer dan 4 injectoren) is een Ignition module of een Quickshifter Expansion Module (QEM) noodzakelijk.

 

Er zijn verschillende quickshifter sensoren leverbaar:

 

 
  • Schakel stang push /pull (druk/trek) sensor Deze sensor komt in lijn met je schakelstang. De originele schakelstang komt te vervallen, we maken gebruik van zgn shiftrods welke leverbaar zijn in verschillende lengtes om de shifter te kunnen plaatsen.

 

  • Lineare schakel sensor Is er geen schakelstang aanwezig, geen probleem dan gebruiken we een lineare sensor. Deze sensor wordt gemonteerd op uw versnellingspook en een vast punt op de motor. De sensor is leverbaar in push /pull (druk/trek) en wordt geleverd inclusief een universele bevestigingskit.

 

  • Stuur schakelaar Voor bepaalde race-organisaties is een quickshifter uitgesloten, onpraktisch of geeft het niet de voorkeur van de bestuurder, dan maken we gebruik van een zgn handlebar mounted switch. Deze schakelaar is voorzien van vergulde contacten en een CNC gefreesde steun speciaal ontworpen voor comfort en perfecte positionering. Door de knop in te drukken en kracht uit te oefenen op uw schakelpedaal kunt u volgas en zonder koppeling doorschakelen naar de volgende versnelling.


De volgende Quickshifters zijn leverbaar:

 

4-101 PC3USB Pull-versie
4-102 PC3USB Push-versie
4-103 PC3USB/PCV Lineaire-sensor, Pull-versie
4-104 PC3USB Lineaire-sensor, Push-versie
4-105 PC3USB Quickshifter stuurschakelaar
4-113 PCV Pull-versie
4-114 PCV Push-versie
4-115 PCV Lineaire-sensor, Pull-versie
4-116 PCV Lineaire-sensor, Push-versie

4-127 PCV Dual contact-sensor, zowel Push als pull-versie

1 Item(s)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
  1. Dual Quickshifter Suzuki GSX-R 750 2002-2019

    Dual Quickshifter Suzuki GSX-R 750 2002-2019 Learn More...

    Normale prijs: € 343,15

    Special Price € 255,00

1 Item(s)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren