Welkom op Powercommander.nl

1-888-519-2369
1-888-519-2369
 

Shop By Vehicle

Jaar

 

Make

 

Model

 

Autotune

Dynojet Auto Tune kits voor Power Commander V

Heeft u geen dyno tuning center in de buurt? Ben je meer van een D.I.Y. (doe het zelf) typen? Wijzigd u voortdurend onderdelen van uw motor? Als het antwoord "ja" is op een van de bovenstaande vragen, dan is onze Auto Tune kit iets voor u.

De Dynojet Auto Tune kit is een "add on" accessoire dat kan worden gebruikt met een van onze Power Commander V's. Het verbindt de PCV met een enkele kabel, en vereist alleen een massa en 12 volt aansluiting, voor installatie. (Harley modellen zijn voorzien van een directe aansluiting voor 12v ). Als je uitlaat nog niet is voorzien van een 18mm lambda aansluiting, wordt er een las ring meegeleverd.

Hoe werkt het en wat doet het : We hebben vrijwel dezelfde technologie gebruikt die in ons gepatenteerde Tuning Link rollenbank software (voor geautomatiseerde Dyno tuning) wordt gebruikt, dit icm Bosch Wide Band O2 sensoren, deze geminiaturiseerd voor gebruik op motor en ATV, waardoor uw motor wordt afgesteld terwijl u rijdt. Eenmaal geïnstalleerd, houdt de Auto Tune kit het brandstofmengsel in de gaten (door het installeren van de meegeleverde Wide Band O2 sensor in de uitlaat) . Vervolgens stuurt hij deze informatie naar de Power Commander V en corrigeert deze automatisch tijdens het rijden. In iedere map die we aanbieden is een vooraf ingestelde lucht / brandstof verhouding opgenomen, welke de beste algemene instellingen zijn. Kortom installeren en de module het werk doen.

Bij Harley Davidson modellen meten we per cilinder afzonderlijk voor een grotere precisie Op deze modellen kan de air/fuel aanzienlijk variëren tussen de voorste en achterste cilinder . Voor gevorderde gebruikers die de lucht / brandstof verhoudingen willen veranderen van onze basislijn, deze zijn volledig instelbaar. Elke gasklep / rpm combinatie is individueel instelbaar , zodat u zowel het brandstofverbruik kan wijzigen, tijdens de cruise, met behoud van piekvermogen bij grotere gasklep openingen . Voor de meeste modellen van de motoren is het ook mogelijk om de Air / Fuel ratio's "per gear" aan te passen . Dit geeft u totale controle van de brandstoftoevoer in elke versnelling en gas / rpm, voor zover vereist.

 

AT-100
Deze "dubbele O2 wideband sensor" versie is speciaal voor Harley Davidson modellen. Deze wordt geleverd met twee O2 wideband sensoren, autotune module met 2 sensor ingangen, CAN- verbindingskabel, CAN eindplug , en twee aangepaste lengte sensor kabels. Voorzien van een originele connector welke direct kan worden aangesloten op de kabelboom. AT-100B en AT-101B worden geleverd compleet met las pluggen.

Autotune AT-100

AT-200
Deze versie is "universeel" en kan gebruikt worden op motoren welke voorzien zijn van een Powercommander 5. Deze wordt geleverd met een enkele O2 wideband sensor, sensor kabel, autotune module, een lasplug, een CAN- verbindingskabel, en CAN eindplug.

Autotune AT-200

AT-300
Deze Autotune kit is ontworpen voor twee cilinder motoren en ATV's, door tussenkomst van de Pommandercommander V kan de air-fuel van beide cilinders afzonderlijk en tegelijkertijd gewijzigd worden. De kit bestaat uit twee wideband O2 sensoren, autotune module met 2 sensor ingangen, CAN- verbindingskabel, CAN eind plug, twee aangepaste sensor kabels, en twee las pluggen. Met behulp van de meegeleverd kabels is het noodzakelijk een massa en 12v aansluiting te creeren.

Autotune AT-300

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.